Mireia Fuster Gallardo

Mireia Fuster Gallardo

Productora, Community Manager, Comunicadora

Bilbao, Espanha

Mireia Fuster Gallardo

Soc Mireia Fuster , visc a Sabadell, Barcelona i tinc 28 anys. Soc Técnica Superior en Producció d’audiovisuals i Llicenciada en Historia de l’art, especialitat : Art i Gestió.

Des de que vaig finalitzar els meus estudis al 2011, he continuat la meva formació realitzant cursos de Operadora de càmeres Eng , Edició de vídeo, Community manager, gestió de continguts, entre d'altres cursos audiovisuals i d’angles. Actualment, estic estudiant el segon cicle de Comunicació Audiovisual per la UOC.

Pel que fa a la meva experiència professional, he treballat com a productora i auxiliar de producció a diferents àmbits del món audiovisual ( ràdio, espectacles, vídeo) on he pogut desenvolupar totes les competències apreses amb els meus estudis i on la planificació, cerca de continguts, redacció de guions, edicions de vídeo i gestió personal han estat les tasques més destacades durant aquests 3 anys.
També, haig de destacar que sempre he compaginat les tasques de productora amb altres feines d’atenció al públic (dependenta, bibliotecària, auxiliar de museu...), on tinc un total de 9 anys d’experiència .

Em considero una persona polivalent, sociable, organitzada i amb habilitats per a la coordinació i el treball en equip. M'agradaria molt trobar una feina o poder realitzar colaboracions, per tal de continuar la meva carrera professional.

Histórico