Hèctor Díez

Hèctor Díez

Grafista y post-productor

Barcelona, Espanha

Hèctor Díez

Em dic Hèctor Díez, vaig nèixer el 1976 a Barcelona. Sóc grafista i postproductor de vídeo, treballo entorns i contextes visuals desde fa més de deu anys.

L'any 2004 vaig comensar a editar vídeo a a la productora Tvworks de Barcelona per a programas de TV3 i Cuatro així com televisions locals ara desaparegudes UrbrTv i Localia.

A l'estudi Indissoluble (on actualment estic col·laborant) vaig adquirir gran part dels meus coneixements, construint espais atractius amb gran contingut.

Anys després vaig entrar a formar part del departament d'infografia de Gestmusic preparant continguts gràfics per als concursos del moment Operación Triunfo, Alta tensión, Money Money i també com a operador informàtic a plató.

Més tard vaig accedir com a responsable al departament de grafisme de Televisió de L'Hospitalet, creant continguts gràfics per als diversos programes del canal, així com preparant promos i noves campanyes.

Desde el 2009 he investigat el veejing i m'ha portat a compartir projectes amb gran número dels col·lectius actuals relacionats amb el vídeo, música o teatre a Barcelona.

Recentment he col·laborat amb diversos treballs de motion i animació 3d amb els estudis Tigrelab i Nueveojos.