Gemma Basas Casas

Gemma Basas Casas

Artista visual

Igualada, España

Gemma Basas Casas

Aire pur és el nom personal que utilitzo com artista visual. Des de petita m'encantava dibuixar estigués on estigués i, al llarg dels meus estudis, me n'he adonat de la meva passió per la il·lustració, els concept art, i les arts visuals.

Estic molt motivada en formar part d'un projecte, aportar i implicar-me amb l'equip, i aprendre conjuntament.

Sóc amant de les arts finals i les manualitats, del street art, de l'animació i el cinema. Sento molt interés per la literatura infantil i, sobretot, per l'educació. Adoro i respecto la natura i els animals. M'encanta implicar-me en activitats socials i en l'organització de festes populars. Em considero una persona educada, respectuosa, alegre, creativa, responsable, proactiva y autònoma.

-

Aire pur es el nombre personal como artista visual. Des de pequeña me encantaba dibujar este donde este. A lo largo de mis estudios, me he dado cuenta de mi pasión por la ilustración, concept art y las artes visuales.

Estoy muy motivada en formar parte de un proyecto, aportar e implicarme con todo el equipo, y aprender mutuamente.

Soy amante de las artes finales y manualidades, del street art, de la animación y el cinema. Siento un fuerte interés por la literatura infantil y, sobretodo, por la educación. Adoro y respeto la natura y los animales. Me encanta implicarme en actividades sociales y en organización de fiestas populares. Me considero una persona educada, respetuosa, proactiva, alegre, responsable, creativa y autónoma.

Proyectos

Ficha profesional