Oscar Gamell Farre

Oscar Gamell Farre

Diseñador grafico y web

Oscar Gamell Farre

Sóc una persona amb una àmplia experiència acumulada al llarg dels darrers 15 anys en processos creatius d’índole diversa. Desde la producció sonora i musical fins al disseny gràfic i la pràctica artística. Per diverses raons, la meva carrera professional s'ha desenvolupat en aquests àmbits creatius i sempre amb un alt nivell de responsabilitat en cadascún dels processos.
En l'Àmbit del disseny he tingut que afrontar innumerables projectes de imatge corporativa, ( incluent logo, llibre d'estil, papereria, flyers... ), disseny de packaging, artworks per a caratules i treballs discogràfics, publicació de catàlegs i disseny web.
L'altre àmbit en el que m'he prodigat sobradament és el de la producció audiovisual de tota índole, destacant la feina que he realitzat en l'apartat de postproducció d'audio.
Finalment, i degut als meus incipients interessos tot just acabar la carrera, vaig realitzar numeroses exposicions artístiques al llarg dels anys 90, afrontant diversos projectes de caire públic per ajuntaments i centres de cultura. Aquest bagatge m'ha capacitat en els processos creatius.

Moltes gràcies per la seva atenció.

Histórico