Josep Andreu Palacios Caballero

Josep Andreu Palacios Caballero

Periodista / Journalist

Granollers, Espanha

Josep Andreu Palacios Caballero

[CA]
M'agrada el periodisme i la comunicació des de fa temps. De petit endollava el televisor només per veure els informatius, i em posava a narrar les 'noticies' del col•legi davant d'un micròfon.

Amb els anys he tingut l'oportunitat de treballar en una redacció de televisió (TV3), passar en tres ocasions per antena (Mataró Ràdio i Cadena SER) i escriure en un blocs sobre tecnologia (Bits Catalans, YCom i Atombit).

Em cabusso a Twitter sempre que puc, i gaudeixo prenent el pols a l'actualitat en doble pantalla.

M'agrada viatjar i el món del turisme. Des de petit m'han cridat l'aeronàutica i el ferrocarril, aficions que comparteixo a través d'Internet. Durant setze anys he tocat el violí, compartint vivències i coneixements transversals. També m'interessa el món de la tecnologia, especialment el seu impacte a la societat.

Per sobre de tot, però, m'atrau saber, llegir, escoltar i parlar (i procuro fer-ho per aquest ordre).

[ES]
Me gusta el periodismo y la comunicación desde hace tiempo. De pequeño encendía la tele para ver los informativos, y me ponía a narrar a "última hora" de lo que pasaba en mi colegio ante un micrófono.

Con los años he tenido la oportunidad de trabajar en una redacción de televisión (TV3), pasar en tres ocasiones por antena (Mataró Radio y Cadena SER) y escribir en un blogs sobre tecnología (Bits Catalans, YCom y Atombit).

Me zambullo en Twitter siempre que puedo, y disfruto tomando el pulso a la actualidad en doble pantalla.

Me gusta viajar y el mundo del turismo. Desde pequeño me han llamado la aeronáutica y el ferrocarril, aficiones que comparto a través de Internet. Durante dieciséis años he tocado el violín, con el que he vivido experiencias y aprendizajes más allá de la música. También me interesa el mundo de la tecnología, especialmente su impacto en la sociedad.

Por encima de todo me atrae saber, leer, escuchar y hablar (y procuro hacerlo por este orden).

Histórico

  • Josep Andreu Palacios Caballero – @jep
  • Periodista / Journalist
  • Aberto a ofertas de emprego freelance ou contrato em: Barcelona, Espanha