Cristina Sabaté - Disseny gràfic i il·lustració

Cristina Sabaté - Disseny gràfic i il·lustració

Barcelona, Espanha

Cristina Sabaté - Disseny gràfic i il·lustració

La meva trajectòria ha estat unida a les Belles Arts per formació i al disseny gràfic per professió.

El contacte professional amb el disseny gràfic ha estat a través dels estudis de disseny gràfic, però també a través de les editorials i agències de publicitat.

Vaig passar un període de 8 anys a França on vaig treballar en agències de publicitat i em vaig establir com a autònoma creant el meu estudi de disseny gràfic anomenat: bdb, basic barcelonine design.

Novament a Barcelona, treballo com a autònoma dissenyant productes per a nous projectes de disseny gràfic, disseny editorial i maquetació, il·lustració i tallers infantils d'arts plàstiques.

..................

Mi trayectoria ha estado unida a las Bellas Artes por formación y al diseño gráfico por profesión.

El contacto profesional con el diseño gráfico ha sido a través de los estudios de diseño gráfico, pero también a través de las editoriales y agencias de publicidad.

Pasé un período de 8 años en Francia donde trabajé en agencias de publicidad y me establecí como autónoma creando mi estudio de diseño gráfico llamado: bdb, basic barcelone design.

Nuevamente en Barcelona, trabajo como autónoma diseñando productos para nuevos proyectos de diseño gráfico, diseño editorial y maquetación, ilustración y talleres infantiles de artes plásticas.

Projetos

Histórico