bestuurbare auto op benzine bestuurbare auto op benzine

bestuurbare auto op benzine bestuurbare auto op benzine

bestuurbare auto op benzine,radiografische auto,bestuurbare auto kopen,rc vliegtuig,helikopter kopen,bestuurbare auto

Sevilla, España

bestuurbare auto op benzine bestuurbare auto op benzine

Wat is de passie voor Motorsport?
APRIL 25, 2014 / EEN REACTIE PLAATSEN
bestuurbare auto kopen

Ik ben zeker dat al degenen die we in dit blog lezen een hobby, vaak hebben weinig bekende en in andere misschien meer meerderheid.

In mijn geval, is mijn hobby gericht op bestuurbare auto op benzine. Ja, de sport dat vóór de opkomst van onze kampioen Fernando Alonso maakte ons Weirdos lijkt aan degenen die volgde, en vandaag allemaal zeggen begrijpen van het. Maar er is veel meer achter de F1 en Alonso.

bestuurbare auto kopen

Gepassioneerd over bestuurbare auto op benzine is niet als miniatuur treinen als dat en om te voldoen aan uw “behoefte” bouwt een circuit in de binnenplaats van het huis (bijvoorbeeld). Bent u als race kan verzamelen modellen, bestuurbare auto op benzine, maar slechts een aanvulling. bestuurbare auto op benzine leven echt wanneer u Ga naar wedstrijden, circuits en rally’s, en het gevoel van de auto’s krijgen naar waar je bent. Goose vlees, spanning voordat het bereikt de eerste, geur van benzine overstromingen de sfeer…

bestuurbare auto kopen

Worden gepassioneerd over auto race betekent ook niet weten hoe om te zeggen nee tegen om het even wat. Afwerking een werkdag vrijdag en krijgen in de auto te verslinden kilometer van zonsopgang tot lopen een stuk van de rally’s, er worden 48 uur, slapen waar mogelijk en terugkeer huis op maandag ochtend. Offeren familie vakantie te besteden een paar dagen kijken naar wedstrijden op een verloren Europese circuit van de hand van God. Uren en uren aan verschillende graden onder nul om te zien een auto elke minuut slechts een uur doorbrengen. Niet voor een bezoek aan een land of stad zonder “bedevaart” door sommige mijlpaal in de wereld van concurrentie. Terugkeer van een carrière en tellen de dagen om te krijgen de volgende en reacquaint zelf met de rest van de fans in de sloten… en uiteindelijk, geef het wat meer opwinding aan ons leven genieten van wat we het meest.

bestuurbare auto kopen

En als alles wat je hebt geschreven denk gek, maak je geen zorgen, het is normaal. Het is gewoon dat de passie voor Motorsport niet het gevoel als het voelde anderen. Maar ik wed dat wat het ook is dat u hebben een andere passie, iets dat geeft je kracht en motiveert je. En het kan een andere passie voor elke persoon. En het beste ding is dat hier, op de wereld van hobby’s, we allemaal onze plaats zal hebben.
bestuurbare auto kopen

Welkom! Mijnerzijds hoop ik uit te leggen anekdotes, geschiedenis van reizen naar gebeurtenissen in motor mythische, chronische wedstrijden, Toon u video’s interessant en uiteindelijk uw weg via deze website zo aangenaam mogelijk maken.

Ficha profesional

  • bestuurbare auto op benzine bestuurbare auto op benzine – @vbvbvbvb
  • bestuurbare auto op benzine,radiografische auto,bestuurbare auto kopen,rc vliegtuig,helikopter kopen,bestuurbare auto