Selecció Mercaconsult

Selecció Mercaconsult

Consultoría de RRHH

Sabadell, España

Selecció Mercaconsult

MercaConsult és una consultoria catalana, fundada l’any 1995 a Sabadell per Jordi Mercader, dedicada a proporcionar a les empreses i organitzacions públiques i privades el conjunt de serveis necessaris per al desenvolupament òptim de la seva activitat. L’objectiu principal de la consultoria és arribar a ser proveïdors integrals en l’outsourcing (subcontractació) de serveis professionals.

En poc temps, MercaConsult s’ha convertit en una consultoria líder a Catalunya en l’organització d’empreses, així com en la selecció de personal i la formació empresarial.

La gestió de l’empresa ha adquirit en els darrers anys una notable complexitat: la globalització, el canvi en els valors de les persones o les noves tecnologies de la informació han fet que el sistema de conduir les organitzacions hagi de ser diferent de com era temps enrere.

En aquest context, el món de la consultoria també ha hagut de canviar, i dels models estàndards que comercialitzaven les grans firmes multinacionals està evolucionant cap a un model de proximitat a l’empresari i al territori. És l’eclosió de les firmes mitjanes, més ajustades en coneixement a la realitat de l’empresa i més eficients en termes de cost.

Ficha profesional