Pere Melendez Asensio

Pere Melendez Asensio

Diseñador Gráfico

Pere Melendez Asensio

Després de 10 anys d’estudis universitaris finalitzats amb un mitja de notable, he complementat la meva formació experimentant amb diferents tècniques i métodes de creació artística.

La varietat de camps en els que he estudiat i treballat al llarg de la meva formació, m’han permés adquirir una prerspectiva global de totes les árees del disseny, sobretot en les seves basants més gràfiques. He potenciat sempre el meu esperit de treball en equip i el coneixement de tot allò relacionat amb el món del disseny, el multimèdia i l’audiovisual.

La meva formació bàsicament gràfica a Elisava i molt conceptual a Esdi, es veu complementada per un seguit de feines de matissos més aviat tècnics. El meu interés constant vers el món de l’art i l’artesania m’han portat vers un disseny molt acurat. Personalment em considero una persona força creativa, original i pluridisciplinar.

Des de que vaig iniciar els meus estudis he tingut la oportunitat de formar-me laboralment gràcies a becariats, pràctiques i diferents feines tant per a particulars com per a empreses, tal i com queda detallat en el Currículum Vitae que li adjunto per a la seva consideració.

M’agradaria molt formar part del Departament de disseny de la seva empresa, ja sigui internament o bé com a treballador free-lance.

Ficha profesional