Eva Sans Ribera

Vaig aparèixer al món per primera vegada el 7 de gener de 1972 i em van portar a Vilafranca del Penedès per poder créixer, fer amics, aprendre i descobrir que m’agradava, m’agrada i m’agradarà dibuixar.

Com que em passava el dia amb un llapis i un paper i tots els llibres d’escola estan plens de dibuixos, vaig marxar cap a Barcelona a estudiar Belles Arts I il·lustració.

Després de sobreviure donant classes i descobrint que ensenyar era fantàstic però que les parets de les aules m’ofegaven, vaig marxar de l’escola definitivament i vaig començar a fer allò que veritablement volia: Dibuixar (i en majúscules).

Em considero una persona afortunada per haver pogut publicar els meus dibuixos al costat de textos d’escriptors meravellosos, alguns dels quals s’han convertit en amics imprescindibles en la meva vida: Enric Larreula, Núria Pradas, Joan Armangué, Montserrat Balada, Anna Gasol, Teresa Blanch … punts suspensius esperant omplir-los amb molts més noms.

Actualment dibuixo, faig tallers i extraescolar a les escoles i allà on m’ho demanen i he obert amb una amiga un espai de creació artística per grans i petits el [re]CREA.

Proyectos

Ficha profesional