Albert Mir Alberto

Albert Mir Alberto

diseño grafico, ilustración, diseño web

Albert Mir Alberto

Hola, em dic Albert Mir i soc oficialment tècnic superior en gràfica publicitària, títol que he obtingut aquest any després de cursar a l'Escola d'Art i Superior de Disseny Serra i Abella de l'Hospitalet de Llobregat.

Els darrers cinc anys he compaginat els estudis amb la feina en estudis de disseny i comunicació de Barcelona i Menorca. Actualment estic a l'atur, motiu per el qual estic buscant feina en el sector. La meva especialitat és el disseny gràfic imprès, tot i que també tinc experiència en el disseny web. Apart, m'interessa la fotografia i la i il·lustració. Puntualment he participat com a director en projectes audiovisuals, videoclips, etc.

Em considero una persona àgil amb els programes informàtics, m'adapto ràpid a diferents interfícies, tant de PC com de Mac. Soc ràpid treballant i a l'hora perfeccionista, creatiu i auto-exigent amb el que faig.

Per veure alguns dels meus treballs de disseny gràfic, així com el currículum complert, il·lustracions i fotografies, podeu fer-ho a la següent adreça: www.albertmir.blogspot.com

Atentament,
Albert Mir.

Professional listing